Een responsieve website

Webshark

Wat is een responsieve website?

Een responsieve website, is een website waarvan de inhoud ten alle tijden aanpast aan het apparaat van de bezoeker. Een computer heeft een ander schermresolutie dan dat van een smartphone. Hierbij zal een responsieve website ervoor zorgen dat de inhoud zodanig wordt aangepast op een smartphone of ander toestel. Of de oriëntatie nu liggend of staand is, een responsieve website past zich altijd aan.

 

Wat zijn hier de voordelen van?

  1. Google beloont mensen met een responsieve website!
  2. Meer en meer mensen maken gebruik van smart devices.
  3. De eerste indruk wordt in deze tijd gemaakt op een smartphone.

 

Google beloont jou!

Google adviseert dat alle websites toegankelijk moeten zijn op eender welk toestel. Websites die geoptimaliseerd zijn zullen hierdoor van een hogere rankschikking genieten, dit wanneer er naar de site wordt gezocht.
Heeft uw concurrent een responsieve website, dan zullen potentiële klanten sneller bij u concurrent terecht komen.

 

Is jou website reeds responsief?

Doe de test : klik hier om te controleren of uw website voldoet aan de normen van Google.

 

Waarom is dit juist nodig?

Tegenwoordig surfen we niet alleen met een computer, maar met verschillende apparaten. Een smartphone of een tablet zijn niet meer weg te denken. Uw website moet raadpleegbaar zijn op elk toestel.

 

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.

We hebben ondertussen al vaak genoeg aangehaald dat het belangrijk is dat uw website toegankelijk is op alle toestellen.

Tegenwoordig heeft iedereen altijd een smartphone op zak.
Het is daarom ook niet verwonderlijk dat de eerste reflex bij het horen van een interessante onderneming, deze snel op te zoeken op de smartphone.

Sla daarom de bal niet mis, want zoals het spreekwoord zegt : “je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken”.

Tegenwoordig surfen we niet alleen met een computer, maar met verschillende apparaten. Een smartphone of een tablet zijn niet meer weg te denken. Uw website moet raadpleegbaar zijn op elk toestel.
Een responsieve website
Conclusie
Anno 2020 kan je niet meer zonder een responsieve website. Ben je er achter gekomen door middel van de test dat uw website nog niet responsief is? Dan heb je de eerste zet gemist ten opzichte van uw concurrent. Gelukkig kunnen we deze achterstand samen makkelijk inhalen. Aarzel dan ook niet om vrijblijvend met ons contact op te nemen.
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Nieuwjaarsactie 2022
Actie

Nieuwjaarsactie

Ontdek onze nieuwjaarsactie! 1 jaar gratis .be domeinnaam + hosting.
Op=op!

bouwstenen
Artikel

5 bouwstenen voor een goede website

Een website is het uithangbord van elke onderneming. Er is geen betere “collega” die uw bedrijf in de verf kan zetten als een website. Daarom is het belangrijk dat uw website toegankelijk is voor iedereen en gestructureerd. Onze 5 tips vormen de bouwstenen voor de perfecte website.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en deals!

We doen er alles aan om uw privacy te beschermen

Populaire berichten
Nieuwsbrief Webshark

Blijf op de hoogte!

Schrijf jezelf in en blijf op de hoogte van de laaste nieuwtjes en aanbiedingen…