Onze
Diensten

Webshark webdesign webwerken
Webdesign op maat

We helpen onze klanten bij het bouwen van hun droomsite

Een website hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!
Webshark transformeert uw visie in een leuk ontwerp.Laat uw fantasie de vrije loop, we zullen deze vertalen zodat uw website het uithangbord wordt van uw bedrijf of organisatie.

Van begin tot einde
Onze werkwijze
1. Analyse
Aan de hand van het eerste mail verkeer maken we een analyse. Hierbij houden we rekening met uw vragen en noden.
2. Kennismaking
Indien de eerste analyse u bevalt gaan we samen rond de tafel zitten. Met een tas koffie of thee bespreken we de kleuren, lay-out en stijl van uw website.
3. Design
Het eerste design wordt geschetst in de vorm van een wireframe. Op deze manier krijgt u een beter beeld van uw website.
4. Ontwikkeling
We gaan nu van al deze ideeën werkelijkheid maken. Er wordt druk achter de "schermen" gewerkt om uw bedrijf/concept te visualiseren in de digitale wereld.
5. Lancering
De website is gebouwd, de gehele inhoud is samen gecontroleerd en goedgekeurd. Na uw goedkeuring kunnen we trots online gaan.
Webdesign

Een professionele, responsieve website is een online uithangbord voor elk bedrijf, groot of klein. We maken websites volledig op maat naar de huisstijl van uw bedrijf. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw website responsief is. Zo kan uw website op elk soort mobiele apparaat bekeken worden. Hiernaast zorgen we ervoor dat jouw website makkelijk vindbaar is doormiddel van een goede SEO (zoekmachine geoptimaliseerd).

Domein & Hosting

Zowel voor hosting als voor een domeinnaam kan u bij ons terecht! Een unieke domeinnaam is uw online naamkaartje. U dient hiervoor geen moeilijke handelingen te ondernemen, u vertelt ons welke domeinnaam u wenst en vervolgens registreren we deze op uw naam! Hiernaast wordt uw website gehost op een professionele webhosting inclusief SSL-certificaat waardoor al uw bezoekers veilig uw website kunnen raadplegen.

SEO Optimalisatie

We zorgen ervoor dat uw website hoog scoort wanneer men hiernaar zoekt. Zo zal iedereen snel uw website kunnen raadplegen wanneer men gebruik maakt van een zoekmachine , denk maar aan de meest gebruikte zoekmachine "Google". U kan zelf uw teksten voor uw website aanleveren, zodat we deze kunnen optimaliseren. Indien u geen inspiratie of tijd hebt voor het schrijven van een gepaste tekst, kan dit ook door ons aangeleverd worden aan een meerprijs.

Google Analytics

Google Analytics is een softwarepakket gemaakt door Google, dit om statistieken van een website te verzamelen en deze op een overzichtelijke manier weer te geven. Een van de meest populaire statistieken, het aantal bezoekers op de website en hoe deze juist op uw website terecht zijn gekomen. We zetten Google Analytics volledig voor u op en stellen de nodige rapportages in die u wenst te raadplegen. Zo krijgt u in een oogopslag meer inzicht over de trafiek naar uw website.

Geliefd bij onze klanten

Wat onze klanten zeggen

stock image 2
FAQ
Vind hier het antwoord op uw vraag

Zeker , van webshops, traditionele websites tot boekingsmodules kan u bij ons terecht!

We hanteren geen basisformule. Elke website wordt afzonderlijk bekeken en volledig op maat gemaakt voor de klant. Er komen geen standaard templates aan de pas, waardoor u niet vast hangt aan lay-out beperkingen.

Voor meer informatie vraag vrijblijvende voor een offerte op maat.

Afhankelijk van de grootte van de website varieert dit tussen de 2 à 3 weken.

We maken gebruik van het CMS-systeem WordPress. Dit systeem maakt het voor de eindgebruiker mogelijk om de website volledig aan te passen. Dit kan gaan van het wijzigen van een tekst of het toevoegen van foto’s.

Eenmaal uw project volledig is afgerond ontvangt u alle nodige handleidingen om zelf aan de slag te gaan.

Indien u zelf geen aanpassingen wilt maken aan de website is het mogelijk om hiervoor op ons beroep te doen.

Indien er met regelmaat aanpassingen dienen te gebeuren op de website kan u kiezen voor een service contract op maat. Hierdoor moet u niet telkens te betalen voor een aanpassing, maar betaald u jaarlijks een vaste bijdrage.

Voor meer informatie vraag naar een service contract op maat.